YooY » Ženy » Oblečení dámské » Top, Tričko, Tílko » Tričko » Mikinové dámské tričko s průřezy na rukávech

Mikinové dámské tričko s průřezy na rukávech

565 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Dámské mikinové tričko volného střihu v jednobarevné melírované barvě. Tričko s menším lodičkovým výstřihem a dlouhým rukávem netopýřího střihu s malými průstřihy po vnějším okraji, které jsou vždy ukončené ozdobným korálkem. Rukávy jsou ukončené 8 cm manžetami. Volný střih velice pohodlný na nošení a skrytí případných nedostatků v oblasti pasu nebo boků. Ušité ze silnějšího mikinového úpletu, vhodné pro chladnější podzimní, zimní i jarní období. Elegantní design trička a zároveň příjemný tvar i materiál vám zajistí, že si tričko oblíbíte na každodenní nošení a při vhodné kombinaci doplňků, jako jsou kalhoty, boty, kabelka i na společenské události. 

Modelka na fotografii je 173 cm vysoká a má na sobě univerzální rozměr, který odpovídá velikosti M - XXL. Porovnejte rozměry svého oblečení s naší velikostní tabulkou.

Materiál : 95% akryl, 5% elastan

Dovoz : Itálie

Složení

Textil - Akryl (95%)

Akryl je textilní vlákno s podobnou strukturou jako vlna. Často se mu také říká "umělá vlna" a používá se jako náhrada vlněných výrobků. Materiál je měkký a pružný s nízkým sklonem ke žmolkování. Snadno se pere a méně sráží. Na rozdíl od levných svetrů nedráždí pokožku a "nekouše". 

Textil - Elastan (5%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Délka rukávu (C)
UNI 55-60 cm 64 cm 62 cm ( od výstřihu )

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Dámské triko nezvyklého střihu. Vrchní část volná,rozšířená,s lodičkovým výstřihem a odhalenými rameny. Dámské tričko se zúženým pasem
99 Kč 255 Kč
XL XXL
-61%
Dámské jednobarevné triko. Krátké nařasené rukávy a mírný stojáček, dodávají tričku elegantní vzhled. K Dámské elegantní tričko s rolákem
119 Kč 355 Kč
L
-66%
Dámské delší triko s lodičkovým výstřihem. Volný střih trika vytváří efekt netopýřích rukávů. Spodní lem Dámské tričko s netopýřími rukávy
399 Kč
UNI - jedna velikost
Dámské elegantní tričko s krátkým rukávem. Krajkový přední díl je podšitý neprůhlednou látkou. Výstřih na Dámské krajkové tričko
160 Kč
S/M L/XL