YooY » Ženy » Oblečení dámské » Plavky » Tankiny » Dámské tankiny s květy

Dámské tankiny s květy

990 Kč 1255 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Dámské tankiny s tropickým vzorem v oblasti bříška, jsou ideální pro zakrytí problematických partií. Vrchní díl má zapracované vyjímatelné, formující košíčky a podprsní všitou gumu. Širší nastavitelná ramínka nejen délkou, ale i způsobem překřížení na zádech. Tankiny mají výstřih ve tvaru písmene V. Kalhotky jsou jednobarevné, klasického, pohodlného střihu, kompletně podšité.

Materiál : 82%nylon, 18% elastan

Složení

Textil - Nylon (82%)

Nylon je označení chemického vlákna na bázi polyamidu. Jeho použití v textilním průmyslu proslavily "nylonky", tj. dámské punčochy. 

Textil - Elastan (18%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka (B) Šířka v pase (C)
S 31-38 cm - šířka pod prsy 33 cm - boční délka + nastavitelná ramínka 34-40 cm
M 33-40 cm - šířka pod prsy 33 cm - boční délka + nastavitelná ramínka 37-43 cm
L 37-43 cm - šířka pod prsy 36 cm - boční délka + nastavitelná ramínka 40-46 cm
XL 39-45 cm šířka pod prsy 37 cm - boční délka + nastavitelná ramínka 44-50 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Černobílé vzorované tankiny s proplétanými ramínky. Obsahují oddělený horní a spodní díl. Horní díl se v pase Černobílé tankiny s proplétanými ramínky
1190 Kč 1595 Kč
S M L XL XXL
-25%
Dámské vzdušné tankiny - ideální kousek plavkové sezóny. Vrchní díl má podšívku v prsní části, boční Jednobarevné dámské tankiny imitace krajky
1290 Kč
S M 2XL
Dámské jednobarevné tankiny. Top tankin je ve dvou vrstvách. Spodní elastická vrstva, přiléhající k tělu má lehce Dámské krajkové tankiny
849 Kč
S
Dámské jednobarevné tankiny, neobvyklého střihu vhodné i pro plnoštíhlé. Vrchní, volný díl má podšitou část v Dámské tankiny pro plnoštíhlé
990 Kč 1250 Kč
S M L XL XXL 3XL
-21%