YooY » Ženy » Oblečení dámské » Top, Tričko, Tílko » Tričko » Dámské oversized triko s 3/4 rukávem

Dámské oversized triko s 3/4 rukávem

399 Kč 755 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Dámské tričko s tříčtvrtečním rukávem a prodlouženou zadní částí. Volný střih. 

Materiál: 85% viskóza, 10% nylon, 5% elastan.

Dovoz: Itálie

Složení

Textil - Viskóza (85%)

Viskóza jsou textilní vlákna vyráběná z regenerované celulózy. Základní surovinou pro výrobu viskózy jsou přírodní produkty, nejčastěji dřevo (buk, smrk, eukalyptus). Materiály z viskózy dobře absorbují vlhkost, na omak jsou měkké a nedráždí pokožku. 

Textil - Nylon (10%)

Nylon je označení chemického vlákna na bázi polyamidu. Jeho použití v textilním průmyslu proslavily "nylonky", tj. dámské punčochy. 

Textil - Elastan (5%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Délka rukávu (C)
UNI 54-61 cm 61/73 cm (přední/zadní díl) 46 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Dámské triko s prodlouženou zadní délkou. Na předním díle výrazný moderní potisk. Zadní díl jednobarevný ve Dámské tričko s moderním potiskem
149 Kč 359 Kč
XL
-58%
Dámské delší triko s lodičkovým výstřihem. Volný střih trika vytváří efekt netopýřích rukávů. Spodní lem Dámské tričko s netopýřími rukávy
399 Kč
UNI - jedna velikost
Dámské jednobarevné triko pro plnoštíhlé. Výstřih do vé je uprostřed mírně nařasen. Krátký rukáv. Příjemný Dámské tričko ve větších velikostech
115 Kč 235 Kč
XL 2XL 4XL
-51%
Dámské tričko s 3/4 rukávem. Přední díl s výrazným moderním potiskem. Zadní díl jednobarevný a mírně Dámské bílé triko i pro plnoštíhlé
199 Kč 325 Kč
M L XL XXL
-39%